AcasăSPORTCFR-istul Sougou, febletea „noului Mourinho”

CFR-istul Sougou, febletea „noului Mourinho”

nSougou (in visiniu) i-a cucerit pe fanii CFR-ului de la primul meci oficial Andre Villas Boas

Senegalezul Modou Sougou, cel mai bun jucator din meciul CFR Cluj – Astra, scor 2-0, a fost promovat in fotbalul mare la insistentele lui Andre Villas Boas.

Sougou (in visiniu) i-a cucerit pe fanii CFR-ului de la primul meci oficial

Duminica seara, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 in fata Astrei, dupa un meci in care senegalezul Modou Sougou si-a trecut in cont un gol, o bara si un assist. Atacantul de 28 de ani a fost adus de CFR Cluj, in aceasta vara, de la Coimbra, pentru 300.000 de euro. Senegalezul a petrecut sapte ani in Portugalia, dar a inceput sa faca senzatie abia din vara lui 2009, dupa ce a intrat pe mana lui Andre Villas Boas, actualul antrenor de la Chelsea Londra.

Ajuns pe banca gruparii din Coimbra, “noul Mourinho” a ramas impresionat de calitatile lui Sougou, folosindu-l constant in formula de start. Africanul a devenit, astfel, golgeterul echipei. Relatia dintre cei doi a ramas una apropiata, chiar daca Villas Boas a plecat in 2010 la FC Porto, formatie cu care a cucerit campionatul, Cupa Portugaliei si Europa League.

 

author avatar
National
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger