AcasăPoliticaOprea ii ia fata lui Ponta

Oprea ii ia fata lui Ponta

Gabriel Oprea culege in aceasta toamna roadele activitatii sale frenetice din timpul verii. Cand ba conducea Guvernul lasat balta de premierul Ponta), ba se repezea sa sustina, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, interesul national.

Liderul UNPR isi continua ascensiunea pe cerul politicii romanesti

Desele aparitii televizate si invocarea non-stop a interesului national i-au impresionat placut pe 21,7% dintre respondentii chestionati de INSCOP in timpul sondajului efectuat in perioada 10 – 15 septembrie, care au declarat ca au ”incredere multa si foarte multa” in Gabriel Oprea. Mai mare cu 4,3 procente fata de scorul obtinut de liderul UNPR in sondajele de opinie efectuate in luna iulie, cota la zi l-a adus pe Oprea in coasta lui Victor Ponta – ocupantul locului patru cu cele 22,8 procente calculate de INSCOP. Altfel spus, Gabriel Oprea l-a egalat, in mai putin de trei luni, pe Victor Ponta – star-ul politicii noastre pana nu demult. Tinand cont si de mentinerea liderilor PNL in coada topului increderii, plus apunerea stelelor favoritilor consacrati (Klaus Iohannis si Mugur Isarescu, ale caror cote au scazut cu 2, respectiv 1%), sansele lui Gabriel Oprea de a se apropia de podiumul premiantilor sporesc vazand cu ochii.

Maior opinteste si el la construirea soclului lui Oprea

Steaua actualului premier a inceput sa apuna

Ambasador al Romaniei in SUA, George Maior (fostul sef al SRI), l-a invitat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa participe la o gala organizata, pe 7 octombrie la Washington. Evenimentul este organizat anual de organizatia ”Alinata”, printre ai carei fondatori se numara si doi fosti ambasadori ai SUA in Romania – Mark Gitenstein si James Rosapepe. Conform scopului declarat, ”Alianta” are in vedere ”intarirea relatiilor culturale, economice si de securitate intre Romania si SUA”.

[poll id=”1101″]

author avatar
National
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger