AcasăSPORTRomania pierde a patra finala de C.E. din ultimii cinci ani!

Romania pierde a patra finala de C.E. din ultimii cinci ani!

Ele sunt vicecampioanele continentale la tenis de masa

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a obtinut argintul la Campionatele Europene de la Ekaterinburg (Rusia), dupa ce a fost invinsa de Germania, scor 0-3, in finala de ieri.

Ele sunt vicecampioanele continentale la tenis de masa

S-a intamplat a patra oara in ultimii cinci ani ca fetele noastre sa rateze medaliile de aur. In fata nemtoaicelor (din trei jucatoare, doua au fost chinezoaice naturalizate), doar Daniela Dodean a opus ceva rezistenta, luand doua seturi in duelul cu Petrissa Solja. In rest, Ying Han a invins-o fara drept de apel pe Bernadette Szocs cu 3-0 (12-10, 11-1, 11-1), iar Xiaona Shan a trecut si ea fara emotii (3-0) de Elizabeta Samara.
Chiar daca a pierdut a patra sa finala pe echipe, Romania are, totusi, in palmares trei titluri continentale, cucerite la editiile „europenelor” din 1992, 2002 si 2005.

Baietii, consecventi: locul 15 din 16!

Si baietii au disputat finala lor, ce-i drept, pe cea a „looser-ilor”. Pentru departajare, echipa masculina a Romaniei a prins in extremis locul 15, invingand Ucraina (3-1) intr-o inclestare a ultimelor clasate la C.E. De prisos sa mai mentionam ca aceasta a fost singura victorie obtinuta de baieti la turneul final din Rusia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger