AcasăSPORTFostul canotor Iulian Arba a murit electrocutat

Fostul canotor Iulian Arba a murit electrocutat

Iulian Arba a facut canotaj de performanta

Fost canotor si component al loturilor Romaniei, Iulian Arba a murit electrocutat. In varsta de numai 26 de ani, Iulian era singurul copil al marii campioane la canotaj Rodica Arba.

Iulian Arba a facut canotaj de performanta

Tragedia s-a petrecut in weekend, in zona comunei maramuresene Vadu Izei. Aflat la o partida de pescuit, Iulian Arba ar fi atins cu undita firele de inalta tensiune, sustin apropiatii. „Am fost colege, eu si mama lui, Rodica, atatia ani la lot, e o nenorocire. Rodica nici nu era acasa, ci la Piatra Neamt, la inmormantarea surorii ei, care a fost si ea canotoare. Din cate am inteles, baiatul ar fi plecat singur la pescuit, sa se relaxeze si uite ce tragedie s-a petrecut! Este ingrozitor ce s-a intamplat si nu stiu cum vor putea trece parintii peste asta, era singurul lor copil”, a declarat presedintele FR Canotaj, Elisabeta Lipa. Potrivit acesteia, Iulian Arba a facut canotaj de performanta pana la varsta de 23 de ani, fiind component al loturilor Romaniei, dupa care s-a retras acasa, in Maramures, unde impreuna cu familia au deschis o afacere.
Rodica Arba a fost componenta a lotului olimpic de canotaj al Romaniei, cucerind numeroase medalii, intre care si trei olimpice – doua de aur (J.O. din 1984 si 1988) si una de argint (J.O. din 1988).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger