AcasăPoliticaCe spune Elena Udrea despre retinerea edilului Oprescu: "Unii zic ca se...

Ce spune Elena Udrea despre retinerea edilului Oprescu: „Unii zic ca se asteptau…”

Nici Elena Udrea nu a lasat trecut cu vederea subiectul zilei – cel al retinerii primarului Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita. In acest sens, fosta sefa a PMP remarca faptul ca, pe fondul masurii care il vizeaza pe politicianul care conduce destinele Bucurestiului incepand cu 2008, a inceput deja lupta pentru fotoliul de primar general.

Desi au trecut cateva ore bune de cand procurorii au emis o ordonanta de retinere- pentru 24 de ore- pe numele edilului Bucurestilor, masura continua sa produca ecouri. „Sorin Oprescu retinut. Unii zic ca se asteptau de mult, altii acuza inscenare”, sintetizeaza Udrea, duminica-dupa-amiaza, pe o retea de socializare.

Nu in ultimul rand, Udrea a adus in prim plan solutia „pe termen lung” amintita, in urma cu doar cateva ore, intr-un mesaj transmis de catre copresedintele PNL, Alina Gorghiu, in conditiile in care liberala considera ca se impune ca Oprescu sa demisioneze, odata ce a fost retinut de DNA. Varianta pe care fostul ministru nu a lasat-o netaxata. „Pe scaunul de la Primarie deja incepe lupta. Liderii PNL anunta ca solutia este ” o administratie integra, liberala”. Sa mori de ras! Cam ca cea de la Sectorul 1 a lui Chiliman, presupun. Cata ipocrizie!”, conchide Udrea mesajul sau de pe Facebook.

Va reamintim ca, dupa ce Oprescu a fost retinut, reprezentantii PMP, in frunte cu liderul PMP i-au cerut edilului sa renunte la fotoliul de primar general al Capitalei. Iar PMP-istii nu au fost singurii care au solicitat demisia primarului, printre cei care considera ca o astfel de masura s-ar impune, in conditiile in care edilul a fost retinut de DNA, numarandu-se si liberalii, precum si Monica Macovei si formatiunea sa, M10.

author avatar
Cristina Stefan
791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger