AcasăNewsLuni se da prima proba scrisa din cadrul BAC-ului de toamna

Luni se da prima proba scrisa din cadrul BAC-ului de toamna

O noua saptamana, noi emotii pentru candidatii care sustin cea de-a doua sesiunea a Bacalaureatului din acest an. Luni, pe 24 august, incep probele scrise din cadrul sediunii august-septembrie a BAC-ului 2015.

Dupa ce au sustinut deja probele orale, absolventii de liceu care – din diferite motive: neprezentare sau nepromovare- s-au vazut nevoiti sa-si intrerupa vacanta de vara si sa se prezinte in centrele de examinare in aceasta toamna, odata ce s-au inscris pentru a putea da probele Bacalaureatului in cadrul sesiunii a doua, vor intra, de luni incepand, in febra examenelor scrise.

Primul examen, cel de luni, va contine subiecte de limba si literatura romana, pentru ca marti, elevii apartinand minoritatilor nationale sa intre in sali pentru a da proba scrisa la limba materna. Miercuri vine randul probei obligatorii a profilului, pentru ca doua zile mai tarziu, respectiv vineri, 28 august, absolventii de liceu sa dea piept cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Odata scapati din focul examenelor, tot ce le va mai ramane de facut candidatilor care au sustinut sesiunea a doua a Bacalaureatului 2015 va fi sa astepte rezultatele. Primele vor fi afisate pe 31 august, iar cele de dupa contestatii, respectiv rezultatele finale la sesiunea de toamana a BAC-ului 2015, vor fi anuntate pe 3 septembrie.

sursa foto: trm.md

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger