AcasăNewsTariceanu: "Vrem TVA de 19% sau nu mai votam Codul Fiscal"

Tariceanu: „Vrem TVA de 19% sau nu mai votam Codul Fiscal”

Calin Popescu Tariceanu, copresedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE), si-a exprimat, miercuri, punctul de vedere vizavi de noul Cod Fiscal.

Astfel, in calitate de lider ALDE, Tariceanu ameninta ca daca TVA nu va scadea la 19%, parlamentarii ALDE nu vor vota noul Cod Fiscal.

„Eu cred ca TVA trebuie redus la 19%. Reducerea TVA la 19% este o masura extrem de necesara si binevenita. ALDE va sustine actualul Cod Fiscal in forma lui in care a fost adoptata in Parlament. E o chestiune de angajament fata de partenerii sociali, din mediul economic, fata de coalitia pentru dezvoltare cu care am convenit aceste masuri”, a declarat copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Amenintarile lui Tariceanu vin dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri la pranz, ca a cazut de acord cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru o scadere a TVA la 20% si nu la 19%, cum era stabilit initial in noul Cod Fiscal.

author avatar
Cristi Ionita
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger