Potrivit unui studiu recent, realizat de European Journal of Nutrition, consumul de cafea ar putea reduce riscul producerii diabetului zaharat. Potrivit cercetarilor, consumul de cafea scade cu 54% riscul dezvoltarii acestei afectiuni caracterizate prin valori crescute ale concentratiei glucozei in sange (hiperglicemie) si dezechilibrarea metabolismului. Desi a existat o serie de studii publicate in ultimii ani, care au evidentiat beneficiile potentiale ale consumului in cantitati moderate de cafea, niciodata o cercetare pe termen lung nu a confirmat eficienta cofeinei in reducerea riscului aparitiei diabetului de tip 2. De ce se intampla asta? Potrivit autorilor studiului, consumul mai mare de cafea a evidentiat niveluri serice reduse de amiloid si, implicit, inregistrarea unui potential redus pentru dezvoltarea bolii.
AcasăVesti pentru dependenti: consumul de cafea reduce riscul aparitiei diabetului tip 2...
Scris de Mihai Koblenko
Vesti pentru dependenti: consumul de cafea reduce riscul aparitiei diabetului tip 2
Ultimele știri
Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
Scandal de proporții într-o localitate din Dâmboviţa. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii, pentru aplanarea unui conflict izbucnit, duminică, pe o stradă din...
Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, i-a transmis un mesaj, duminică, liderului PSD, Marcel Ciolacu.O postare plină de ironii, în care candidatul...