AcasăMONDENTragedie pe o proprietate a cunoscutei actrite Demi Moore

Tragedie pe o proprietate a cunoscutei actrite Demi Moore

Celebra actrita s-a declarat socata la aflarea vestii ca trupul fara viata al unui tanar a fost gasit in piscina locuintei sale situate in luxosul Beverly Hills.

(foto: vedeta.ro)

E important de spus ca Moore nu se afla in respectiva resedinta la momentul in care baiatul in varsta de doar 21 de ani a fost gasit fara suflare, in apa, duminica, inainte de ivirea zorilor. Si, din cate scrie presa internationala, nici cele trei fete ale sale.

Cauzele care au dus la moartea prematura a tanarului, mai exact care au cauzat aceasta”tragedie de neimaginat”, cum a numit-o actrita in varsta de 52 de ani, sunt in plina investigatie.

Conform unor surse citate de TMZ, site-ul american specializat in mondenitati, baiatul, care nu stia sa inoate, ar fi cazut, din cate se pare, accidental in piscina plina cu apa. Din cate se pare, totul s-a intamplat in timpul unei petreceri gazduite, la finele saptamanii acesteia, de unul dintre asistentii vedetei de la Hollywood.

author avatar
Cristina Stefan
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger