AcasăNewsAccident grav pe DN 24, la iesirea din Crasna

Accident grav pe DN 24, la iesirea din Crasna

Mai multe persoane au avut de suferit, duminica, de pe urma coliziunii violente dintre doua autoturisme, intr-o zona de curba.

Accidentul a avut loc pe DN 24, drum ce leaga Vasluiul de Barlad, la iesirea din localitatea Crasna, potrivit centurlui Infotrafic, pe sensul catre resedinta acestui judet.

Cele doua autoturisme s-au lovit violent, existand raniti din randul pasagerilor ambelor autoturisme. In total, potrivit presei locale, cinci persoane ar fi avut de suferit de pe urma impactului rutier in urma caruia cel putin una dintre masinile implicate a fost grav avariata.

In ajutorul victimelor au fost chemati de urgenta medicii de la ambulanta. Odata ajunsi la fata locului, specialistii le-au acordat primele ingrijiri ranitilor, evaluandu-le starea de sanatate, inainte de a-i transporta la spital.

La locul accidentului au ajuns si politistii. Oamenii legii au facut masuratori si au stat de vorba cu martorii, in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs nefericitul eveniment rutier. Primele ipoteze indica drept cauza probabila a accidentului „neadaptarea vitezei in curba”, anunta Infotrafic.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger