AcasăRecomandariTade pentru Liga Campionilor

Tade pentru Liga Campionilor

Doua meciuri (cu ASA si Petrolul), niciun gol marcat si o sumedenie de griji pentru Mirel Radoi. Steaua pe care i-a pus-o la dispozitie Gigi Becali este ca o masina fara faruri; da in gropi in cautarea drumului spre grupele Ligii Campionilor.

Primul joc de campionat (0-0 cu Petrolul, pe Arena Nationala) l-a convins, insa, pe latifundiar ca poate pierde milioanele de euro de la UEFA daca nu-i aduce finului Radoi un „varf” de careu puternic, cu simtul golului in sange. Asa se face ca, duminica seara, in numai doua ore, Becali a rezolvat transferul lui Gregory Tade, de la CFR Cluj. Pretul de achizitie (numai 500.000 de euro pentru golgheterul Ligii 1 in sezonul precedent) arata cat de jos a ajuns campionatul intern.

Trecut pe lista UEFA

Tade este un atacant puternic, dar lipsit de tehnica

Conducerea Stelei s-a grabit si l-a inclus deja pe Tade pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. „Varful francez, in varsta de 28 de ani, va purta tricoul cu numarul 15 si a fost inclus pe lista UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor. Clubul nostru ii ureaza bun venit si sa aiba parte de cat mai multe reusite in tricoul ros-albastru”, se arata intr-un comunicat remis de FCSB. Astfel, Tade ar putea debuta la Steaua chiar in partida de azi, cu formatia slovaca AS Trencin, contand pentru prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Atentie, Gigi: Tade e slobod de gura!

Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, il avertizeaza pe Gigi Becali: Gregory Tade nu este genul de fotbalist care sa inghita orice doar de dragul Stelei! „Au facut o afacere buna luandu-l pe Tade, aveau mare nevoie de un astfel de atacant. Tade nu e foarte tehnic, dar are cateva atuuri importante – munceste foarte mult si are o forta fizica impresionanta. Si plasament. In plus, e caracter. Spune intotdeauna ceea ce are de spus in fata”, a declarat Muresan.

De Amorim si Alibec, in stand-by

Campania de achizitii a Stelei nu se opreste la francezul Tade. Urmatoarele tinte sunt Denis Alibec si William De Amorim (foto), doi fotbalisti pentru care Gigi Becali se pare ca s-ar fi inteles deja cu Ioan Niculae. Finantatorul Stelei va plati in schimbul lor 1,5 milioane de euro. Cel mai probabil, Alibec si De Amorim se vor alatura „ros-albastrilor” dupa revenirea echipei de la Zilina.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger