AcasăPoliticaPrecizarile lui Gabriel Oprea despre ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor!

Precizarile lui Gabriel Oprea despre ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor!

Oprea a cedat: pleaca din Senat

In contextul discutiilor aparute pe acest subiect, mai ales ca urmare a faptului ca Victor Ponta a declarat ca nu a fost de acord cu ea si ca vrea ca toate salariile bugetarilor sa fie marite odata cu adoptarea Legii salarizarii, fostul premier interimar, cel care a condus, miercuri, sedinta Guvernului in care a fost adoptata ordonanta privind marirea indemnizatiilor lunare ale inaltilor demnitari ai statului a facut o serie de precizari.

In primul rand, Oprea a declarat, pentru Mediafax, preluat de antena3.ro, faptul ca proiectul de ordonanta respectiv fusese facut de ceva vreme, la ministerul Muncii, si ca ideea apartine Executivului si primului-ministru Ponta. „Stiu ca premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis s-au pus de acord in principiu asupra adoptarii unui act normativ prin care sa fie majorate indemnizatiile demnitarilor, in contextul discutiilor despre cresterea salariilor bugetarilor”, a precizat Oprea, adaugand ca „ministrii Muncii, Finantelor si Justitiei au sustinut aceasta ordonanta, iar pozitia lor se regaseste in stenogramele sedintei de Guvern”.

Mai mult, Oprea a sustinut ca, miercuri dimineata, cand Ponta a venit la Palatul Victoria – la scurta vreme dupa revenirea sa in tara, si cu o zi inainte de a-si relua activitatea, oficial, la Guvern – l-a informat pe premierul in exercitiu in legatura cu acest act normativ.

author avatar
eNational
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger