AcasăPoliticaPremierul Ponta, replica la doar cateva minute distanta de la mesajul presedintelui...

Premierul Ponta, replica la doar cateva minute distanta de la mesajul presedintelui Iohannis

Nici nu au apucat bine internautii sa afle punctul de vedere al presedintelui cu privire la anuntul facut de premier, in privinta intentiei de a reveni asupra Ordonantei de Guvern pe tema cresterii indemnizatiei lunare a inaltilor demnitari ai statului, ca, la distanta de doar cateva minute, Victor Ponta a si reactionat. Tot pe Facebook.

Asadar, se poate vorbi despre un veritabil duel al „postarilor lamuritoare”, pe aceasta tema intens dezbatuta, indeosebi de joi seara incepand, de cand Victor Ponta a facut acel anunt neasteptat privind ordonanta privind cresterea salariilor presedintelui statului, al premierului si ale ministrilor, dar si, printre altii, ale sefilor celor doua Camere ale Parlamentului.

Mai exact, la doar 10 minute dupa ce presedintele Iohannis a scris, pe reteaua de socializare amintita, faptul ca a vorbit, in ultimele luni, de mai multe ori, cu premierul in exercitiu – chiar la initiativa acestuia – despre marirea salariilor demnitarilor statului, Victor Ponta a tastat o replica menita sa aduca alte lamuriri, de aceasta data din directia sefului Guvernului. Care face ceea ce a numit a fi „o precizare utila pentru opinia publica”, respectiv: „Ultima discutie a mea cu dl Iohannis a fost in ziua de 5 iunie, cand mi-a cerut sa demisionez. De atunci nu am mai vorbit niciodata despre niciun subiect!”, conchide, scurt si la obiect, Victor Ponta.

Reactia primului-ministru vine dupa ce liderul de la Cotroceni a notat, printre altele, urmatorul aspect: „in legatura cu tema salarizarii demnitarilor, dezbatuta in aceste zile, vreau ca lucrurile sa fie foarte clare: in ultimele luni, am discutat de mai multe ori cu prim-ministrul aceasta tema, la initiativa acestuia”.

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger