AcasăPoliticaBasescu, la un eveniment PMP: Justitia nu este perfecta

Basescu, la un eveniment PMP: Justitia nu este perfecta

Vorbindu-le PMP-istilor prezenti, in ultima zi a acestei saptamani, la Iasi, la un eveniment al formatiunii conduse de Eugen Tomac, Traian Basescu s-a oprit si asupra unei chestiuni pe marginea careia a facut mai multe comentarii, dupa ce a parasit Cotroceniul, la finele celor doua mandate prezidentiale.

Fostul presedinte a dat de inteles, de la tribuna salii in care a sustinut un discurs, in cadrul intrunirii in care urmeaza sa se aleaga conducerea filialei locale a PMP-ului, ca ar fi ideal sa se constientizeze si chiar sa se recunoasca faptul ca nu este vorba despre un sistem perfect.

Totodata, fosutl lider de la Cotroceni a insistat ca judecatorul este cel care da o sentinta si ca deciziile ar trebui luate in baza dosarelor, si nu a reflectarilor unor cazuri in spatiul public, respectiv la TV. „Justitia nu este perfecta. (…) Procesul de modernizare si consolidare a justitiei trebuie sa continue (…) Justitia a devenit tot mai credibila si mai eficienta, cu tot cu problemele ei. (…) Judecatorul este cel care dispune arestarile, care condamna, care nu trebuie sa se uite la televizor, (..) ci sa se uite la dosar”, a apreciat fostul presedinte.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger