AcasăPoliticaOprea, liderul UNPR, avertizeaza: "Ne pierd de parteneri"

Oprea, liderul UNPR, avertizeaza: „Ne pierd de parteneri”

Desi a anuntat, in numeroase ocazii, ca sustin actualul Guvern, in chestiuni importante, de aceasta data liderul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) a explicat in ce situatii sunt decisi sa nu mai sprijine actuala coalitie aflata la guvernare.

Mai precis, Gabriel Oprea a afirmat cat se poate de clar ca nici el, nici formatiunea sa nu sustin modificarile aduse noului Cod Penal, si mai ales tentativele de a face astfel de „pe furis”. De fapt, a punctat Oprea, in cadrul emisiunii „Dupa 20 de ani”, de la ProTV, acesta ar fi un aspect peste care UNPR-istii nu ar putea trece, si ar duce la destramarea parteneriatului politic cu PSD-ul si restul formatiunilor din coalitia de guvernare. Totul pe motiv ca, a insistat presedintele formatiunii, obiectivele UNPR sunt „interesul national si statul roman”.

„I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie – in momentul in care constatam ca se lucreaza, de exemplu, la Codul ala Penal – unii pe furis vor sa il modifice – sau se doreste un atac asupra statului roman, pe noi ne pierd de parteneri”, a afirmat vicepremierul, in cadrul emisiunii difuzate duminica.

Nu in ultimul rand, actualul sef al Ministerului de Interne a reiterat ca nu isi doreste sa conduca un Guvern. „eu cred ca sunt bun (…) pe domeniul securitatii nationale nu cred ca sunt bun de prim-ministru”, a conchis Oprea.

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger