AcasăOldAtac armat asupra unui sediu american de politie

Atac armat asupra unui sediu american de politie

Oamenii legii din Dallas au avut parte de, sambata, o interventie desprinsa, parca, dintr-un film de actiune turnat la Hollywood.

Atacul a fost declansat din senin, la primele ore ale diminetii de sambata, ora locala. Din informatiile date publicitatii de media americana, cel putin un individ inarmat a deschis focul asupra cladirii in care se afla sediul politiei din Dallas. Din imaginile ajunse pe Internet, se observa ca in urma ploii de gloante, mai multe geamuri au fost, practic, ciuruite, la fel si parbrizele si caroseriile unor masini de interventie ale oamenilor legii.

Din cate se pare, nu exista victime. Mai mult, CNN mentioneaza ca in fata cladirii politiei au fost descoperite si doua dispozitive suspecte, una dintre ele explodand in momentul in care un robot specializat in interventii in astfel de situatii de urgenta ar fi incercat sa o detoneze.

[youtube]DcOUUEDtpXM/youtube]

Se vorbeste despre cel putin un suspect, pentru ca un individ a fost zarit incercand sa fuga, la bordul unei furgonete. Tentativa lui a fost, insa, dejucata de interventia oamenilor legii, care au inconjurat autovehiculul, impiedicandu-i „evadarea”. Cei care au asistat la scenele violente spun, insa, ca ar putea fi mai multi atacatori.

Intreaga zona a fost izolata, circulatia intrerupta, iar locuitorii din cladirile invecinate evacuati, pana la incheierea situatiei de criza. Cauzele declansarii atacului nu sunt cunoscute, oficial, deocamdata.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger