AcasăMONDENScandal cu droguri in familia Moculescu

Scandal cu droguri in familia Moculescu

Mariana Moculescu a iesit din nou la rampa. De aceasta data ea lanseaza grave acuzatii la adresa fiicei sale. Mariana spune ca „Nidia a ajuns o epava de la droguri, vin in Romania si le dau foc”!

Mariana Moculescu va apela si la organe daca e nevoie: „voi merge la Politia antidrog, la DIICOT, peste tot”

Acuzele Marianei Moculescu pleaca de la niste fotografii postate pe Facebook chiar de fiica sa. „M-am certat adineaori cu boul ala cu care umbla Nidia, i-am zis ca Nidia se drogheaza la maxim. Am vazut poza cu Nidia pe Facebook. Vin in Romania si le dau foc. Voi face un scandal cum nu s-a mai pomenit pe Pamant vreodata”, tuna si fulgera Moculeasca, tocmai din Munchen.  Femeia este sigura pe ce zice si face si o descriere a simptomelor Nidiei: „este exoftalmica total de la toxicitatea substantelor, ii mananca creierul, este desfigurata, nu e ea”. „Fata asta are o viata de trait, trebuie ajutata maxim. Cum sa stau ca o nesimtita in Germania si sa vad cum imi moare copilul, moartea in rate??? Orice ar fi, nu pot sta ca o proasta adormita si sa imi las copilul sa moara incet. Daca alta cale de a opri distrugerea nu exista, atunci voi aplica iarasi calea publicitatii si mama dracului sa-i ia ca simt ca innebunesc”, a mai scris Mariana, referindu-se la anturajul fiicei sale.

Mariana o acuza pe Nidia ca experimenteaza intr-o zona care o poate afecta fizic si psihic

Desigur, Nidia ramane punctual central al supararii sale: “Nidia, sunt foarte suparata pe tine, te droghezi, voi lua masuri, atat iti spun pt ca am crezut ca esti o fiinta tare si cu personalitate, iar tu ai decazut in ultimul hal. Te droghezi, asa ceva nu am crezut ca se va intampla vreodata. Este o rusine si o dementa, e mare NESIMTIRE”. Nidia nu a lasat sa treaca aceste acuze si a replicat in registrul familiei: „Cred ca se plictiseste, acolo, in Germania. E mama, ce pot sa zic… Sunt bine, oi avea probleme cu tensiunea, daca am ochii iesiti din cap!”

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
3.362 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger