AcasăNewsLiberalii au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului

Liberalii au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului

Teodor Atanasiu dadea tuturor de inteles ca joaca pe cai mari

Membrii Partidului National Liberal au depus, vineri, o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta.

Motiunea poarta denumirea de „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor”, iar liberalii spera ca, prin aceasta motiunea, sa obtina inlaturarea guvernului.

Teodor Atanasiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine ca Victor Ponta ar trebui demis pentru ca „a ingradit dreptul cetateanului la vot”.

Liberalii comenteaza in termeni duri guvernarea Ponta sustinand ca „social-democratii si-au batut joc de ceea ce este mai sfant intr-o democratie”.

„Au trecut 25 de ani de la Revolutie si Romania cunoaste acum cel mai grav regres democratic. Discret, fara avertismente, fara explicatii, Guvernul condus de Victor Ponta a inceput sa blocheze si sa elimine dreptul politic elementar de vot pentru milioane de romani din tara si din diaspora. Guvernul Ponta a savarsit abuzuri inimaginabile intr-o tara democratica, fara scrupule si fara regret. A calcat si calca in picioare Constitutia si legile, deciziile justitiei, doar pentru a ramane in scaunul de la Palatul Victoria”, este mesajul transmis de liberali.

author avatar
Cristi Ionita
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger