AcasăMONDENUite ce mare a crescut fetita Andreei Marin

Uite ce mare a crescut fetita Andreei Marin

Andreea Marin Banica a renuntat la tocuri si a apelat la o vestimentatie sport, care i-a evidentiat conditia fizica

La nici patru ani, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. da semne ca vrea sa-si urmeze parintii in cariera artistica, cerandu-i serios mamei sale s-o inscrie cat de curand la cursurile de balet.

Andreea Marin Banica a renuntat la tocuri si a apelat la o vestimentatie sport, care i-a evidentiat conditia fizica

Pitica se mandreste nevoie mare cu mama sa. Violeta s-a aflat, ieri, alaturi de Andreea, pe unul dintre terenurile Academiei de Tenis din Herastrau, unde s-a tinut scai dupa aceasta. Semn ca are o relatie destul de speciala cu cea care i-a dat viata, fetita si-a aratat la tot pasul dragostea fata de ea:  i-a sarit in brate, a urmarit-o la tot pasul si a ascultat cu sfintenie povetele parintelui sau. La doar trei luni si sapte luni, Violeta este deja voinica, mostenindu-si astfel parintii. Desi este inca micuta, fetita stie prea bine ce vrea, exprimandu-si dorinta de a dansa.

„Violeta o sa inceapa baletul din toamna, pentru ca mi-a cerut serios lucrul asta, a vazut o balerina la televizor si i-a placut. Si pe mine in copilaria mea, pe micul ecran, m-a fascinat imaginea unei balerine, cu rochia ei cu crinolina. Mi-am dorit si eu asta, dar Violeta are o gratie, care presupun ca i-ar folosi, nu-mi doresc mai mult decat sa se miste si sa se simta bine”, a declarat Andreea Marin Banica pentru ziarul „National”.

A facut handbal de performanta

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize surprize” ne-a marturisit ca tatal sau a fost cel care a sfatuit-o sa faca sport in adolescenta, indrumand-o astfel spre un stil sanatos de viata.

„Am facut dans, iar ca sport de performanta handbal. Am facut si tenis la nivel de amator. Sportul m-a invatat sa fiu disciplinata in viata, sa stii sa faci fata infrangerilor”, ne-a mai spus Andreea.  Tinand cont de experienta sa, vedeta si-a dus fetita pe terenul de tenis,ieri, unde in compania altor copii au luat parte la Kids Day si s-au bucurat de surprizele pregatite.

Au pus la cale un spectacol de teatru cu muzica originala, jocuri, magie, dansuri si concursuri. Pentru cateva ore, Andreea a renuntat la pantofii cu toc si la vestimentatia eleganta cu care ne-a obisnuit, si imbracata intr-o costumatie sport s-a distrat cot la cot cu piticii. La eveniment, au luat parte si Raluca Petrica cu fetita ei, care pe parcursul serbarii, si-a facut somnul in carucior.

[nggallery id=84]

author avatar
Ioana Nechifor
2.588 afisari

2 COMENTARII

  1. Si ce daca a crescut, care este stirea de fapt? De aia credeti voi ca nu ploua la Patarlagele, ca nu stiam noi ca a crescut fiica moldovencei? Daca si asta mai este monden eu ma fac tarfa si trec pe centura, unde va fac un loc cald cand se va prinde patronul vostru ca il sugeti de bani anapoda!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger