AcasăNewsO femeie s-a aruncat de la etajul 4 si a scapat nevatamata

O femeie s-a aruncat de la etajul 4 si a scapat nevatamata

sursa foto: romaniatv.net

Incident incredibil petrecut sambata dupa-amiaza, in municipiul Drobeta Turnu-Severin.

sursa foto: romaniatv.net

Afectata de probleme psihice, o femeia si-a pierdut cumpatul, dupa o cearta violenta cu iubitul, si s-a aruncat de la etajul al patrulea al blocului in care au locuit cei doi pana de curand.

Femeia venise vineri seara sa-si ia mai multe haine din garsoniera pe care cei doi o impartisera pana de curand. Tanara a facut o criza puternica de epilepsie si a fost transportata de urgenta la spital.

A fost internata la psihiatrie si i-a recomandat sa ramana mai multe zile sub supraveghere. Insa femeia nici nu a vrut sa auda de asa ceva.

Sambata s-a reintors in garsoniera in care a stat cu fostul iubit si s-a certat violent cu acesta. Conform romaniatv.net, femeia si-a pierdut in cele din urma cumpatul si a sarit de la etajul al patrulea.

Imediat vecinii au chemat o ambulanta, dar medicii au remarcat ca femeia era nevatamata. Din fericire, aceasta a cazut pe o copertina care practic i-a salvat viata.

author avatar
Cristi Ionita
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger