AcasăSPORTSarapova: „Halep, cea mai tare adversara pe care am intalnit-o intr-o finala...

Sarapova: „Halep, cea mai tare adversara pe care am intalnit-o intr-o finala de Grand Slam”

alep si Sarapova au oferit la Roland Garros una dintre cele mai frumoase finale din ultimii ani

Rusoaica Maria Sarapova n-a pierdut niciodata in fata Simonei Halep, dar, cu toate acestea, afirma ca romanca este cel mai puternic adversar peste care a dat intr-o finala de Grand Slam.

alep si Sarapova au oferit la Roland Garros una dintre cele mai frumoase finale din ultimii ani

Se apropie Roland Garros 2015 si specialistii din tenis isi amintesc de meciurile senzationale reusite anul trecut de Simona Halep pe zgura pariziana. Si Maria Sarapova a vorbit despre finala disputata impotriva romancei, meci pe care l-a caracterizat astfel intr-un interviu acordat presei din Roma: „A fost cea mai dificila finala pe care am jucat-o! Simona a facut sa fie foarte dificil sa castig. Chiar am simtit la inceputul meciului ca va trebui sa muncesc daca vreau s-o inving si exact asta am facut. Da, finala de la Roland Garros din 2014 este una speciala pentru mine, o victorie venita intr-un moment foarte dificil”.
Pe tabloul de la Roma, Halep si Sarapova se pot intalni doar in finala. Ca sa ajunga acolo, Simona trebuie sa treaca astazi de Alison Riske, o jucatoare considerata in perioada junioratului viitorul tenisului feminin american, dar care n-a reusit sa convinga in circuitul profesionist. Fiica unui fost membru al Serviciilor Secrete si actual agent FBI, Alison Riske o intalneste pentru prima data in cariera pe Halep.

Victorioasa la dublu

La primul meci la Roma, dar in proba de dublu, Simona Halep si Francesca Schiavone au trecut de perechea Darija Jurak – Arantxa Parra Santoja. Victoria cu  6-2, 6-2 le-a adus celor doua calificarea in faza optimilor de finala, dar si un cec in valoare de 7.280 de euro. Urmatorul joc la dublu va fi cu perechea invingatoare din meciul Ala Kudriavteva/ Anastasia Pavliucenkova – Nastassja Burnett/ Jasmine Paolini.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger