AcasăSPORTLIGA CAMPIONILOR: Atl. Madrid - Real Madrid 0-0, dupa un meci extrem...

LIGA CAMPIONILOR: Atl. Madrid – Real Madrid 0-0, dupa un meci extrem de incins!

sursa foto: Facebook

Atletico Madrid si Real Madrid, respectiv vicecampioana europeana en-titre si detinatoarea Ligii Campionilor, s-au reintalnit, marti seara, in prima mansa din sferturile de finala ale celei mai importante competitii europene intercluburi.

sursa foto: Facebook

Daca anul trecut se marcau cinci goluri in finala UCL dintre Atletico Madrid si Real Madrid, acum, prima mansa din faza sferturilor a adus mai mult o lupta surda la centrul terenului.

Cu tripleta BBC in prim plan, Bale – Benzema – Cristiano Ronaldo, Realul a incercat sa-si impuna punctul de vedere, desi a evoluat pe Vicente Calderon. Oaspetii au avut in jur de 60% posesia balonului, dar, paradoxal, Atletico a avut cele mai mari ocazii de a marca, Mandzukic si Arda Turan fiind la un pas de a profita de erorile comise de Sergio Ramos.

Mandzukic a incheiat meciul insangerat si extrem de nervos, croatul fiind la un pas de a fi eliminat pentru o polita aplicata unui adversar.

Atletico Madrid – Real Madrid s-a incheiat 0-0, calificarea urmand sa se decida pe terenul detinatoarei UEFA Champions League, unde „galacticii” pornesc cu prima sansa, dar orice gol marcat de vicecampioana europeana en-titre va conta dublu.

In celalalt meci disputat marti seara, in prima mansa din sferturile de finala ale UEFA Champions League, Juventus Torino a avut nevoie de un penalty transformat de Arturo Vidal pentru a trece, cu 1-0, de AS Monaco.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger