AcasăNewsOFICIAL! Gigi Becali va fi eliberat conditionat

OFICIAL! Gigi Becali va fi eliberat conditionat

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, vineri la pranz, eliberarea conditionata a afaceristului Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

Becali fusese condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru implicarea sa in mai multe dosare precum cel al schimburilor de terenuri cu MApN-ul, cel al sechestrarii celor care i-au furat masina sau in Dosarul Valiza.

A stat dupa gratii un an si 10 luni, iar membrii Comisiei Nationale de eliberare conditionata au decis sa-i ofere un aviz favorabil in ceea ce priveste o eventuala eliberare conditionata.

Se spune ca Becali a avut un comportament exemplar dupa gratii, a scris numeroase lucrari stiintifice si a muncit la Academia Gheorghe Hagi.

Pe 6 martie, magistratii de la Judecatoria Medgidia au decis eliberarea conditionata a lui Gigi Becali, dar procurorii au contestat decizia respectiva astfel ca dosarul a ajuns pe masa magistratilor de la Tribunalul Constanta. Si Gigi Becali a mai stat dupa gratii aproape o luna.

In cele din urma, dupa mai multe amanari, si magistratii de la Tribunalul Constanta au decis eliberarea conditionata a lui Gigi Becali, astfel ca afaceristul va parasi cat de curand Penitenciarul Poarta Alba.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger