AcasăNewsTraian Basescu, atac dur la adresa lui Iohannis: "Ramaneti pentru romani cel...

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Iohannis: „Ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a iesit din nou la rampa cu un mesaj postat, duminica, pe un celebru site de socializare.

Dupa ce Klaus Iohannis a aprobat numirea lui Eugen Teodorovici in fruntea Ministerului de Finante, Traian Basescu l-a atacat in termeni duri pe actualul presedinte al Romaniei.

„Domnule presedinte Iohannis, inteleg ca v-ati inteles cu Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finante. Si eu am facut erori. Poate nu ati stiut ca s-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova pentru falsificarea probelor. Dar astazi, cand stiti acest lucru, a-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix”, este mesajul postat de Traian Basescu pe un celebru site de socializare.

Fostul presedinte al Romaniei si-a incheiat atacul cu o recomandare pentru actualul lider de la Cotroceni. „Va rog, ramaneti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Toti avem nevoie de speranta, inclusiv un fost presedinte”, a precizat Traian Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger