AcasăMONDENMarioara Zavoranu doneaza saracilor averea

Marioara Zavoranu doneaza saracilor averea

In fata Oanei stau, ca o prada sclipitoare, mormane de bancnote, pazite strasnic de papucii Marioarei

Razboiul dintre Oana Zavoranu si mama sa este departe de a fi stins, chiar daca Marioara este in spital si Zavo la 8.000 de kilometri distanta, tocmai in Maldive.

In fata Oanei stau, ca o prada sclipitoare, mormane de bancnote, pazite strasnic de papucii Marioarei

Nici in vacanta Oana nu se poate relaxa din cauza luptei pe care o duce pentru avere cu mama ei, Marioara. Mai mult, zilele trecute, ii ura batranei sa aiba parte de o masca pentru oxigen, ca altfel vorbeste prea mult. Reactia Marioarei nu s-a lasat asteptata si i-a transmis fiicei sale ca nu o sa vada nici un ban din averea pe care o revendica. “Mai bine o dau la saraci!”, ar fi spus Mariora Zavoranu sa i se transmita Oanei.  Chiar in spital fiind, mama Oanei nu isi iarta fiica mai ales pentru o declaratie anterioara in care dezvaluia ca Marioara si-a inselat sotul, tatal lui Zavo, si ca acesta stia de amantul ei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.002 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger