AcasăNewsO eleva din Arad a gasit o lama de ras in cornul...

O eleva din Arad a gasit o lama de ras in cornul primit de la scoala

sursa foto: aradon.ro

Incident incredibil petrecut, joi, la Colegiul Tehnic de Protectia Mediului din Arad.

sursa foto: aradon.ro

Obisnuita sa primeasca din partea scolii cate un corn in fiecare zi, o micuta de noua ani, eleva in clasa a treia, a muscat cu nesat, ca in fiecare zi, din produsul de panificatie primit.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a simtit un corp dur intre dinti. Stupefiata, micuta a avut puterea sa dea afara dumicatul respectiv, moment in care a observat ca in corn era o lama de ras.

Conform aradon.ro, eleva, provenita dintr-o familie defavorizata, primea la sfarsitul orelor mai multe cornuri din partea colegilor. Invatatoarea fetei a recunoscut ca „daca fetita nu era atenta, se putea intampla o tragedie”.

Sursa amintita precizeaza ca, la inceputul saptamanii viitoare, la Consiliul Judetean Arad va avea loc o sedinta la care sunt chemati reprezentantii firmelor care se ocupa cu distribuirea produselor alimentare in scoli, precum si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, ai Directiei de Sanatate Publica si ai Protectiei Consumatorului.

Specialistii vor sa se stabileasca daca lama de ras a ajuns in corn in timpul fabricatiei sau a fost pusa ulterior acolo.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger