AcasăSPORTPrintesa vesnica

Printesa vesnica

Katie Holmes si Nadia Comaneci sunt prietene foarte bune

Buna prietena a Nadiei Comaneci, Katie Holmes a regizat un scurt metraj de 30 de minute despre viata celei mai mari sportive din istorie. „Printesa vesnica/ Eternal Princess” va avea premiera mondiala la Festivalul Tribeca, care se va desfasura in perioada 15 – 26 aprilie, la New York.

Katie Holmes si Nadia Comaneci sunt prietene foarte bune

Filmul prezinta „extraordinara viata a faimoasei gimnaste romane Nadia Comaneci, care la numai 14 ani a obtinut primul 10 perfect din gimnastica, la Olimpiada din 1976, si care acum este o mama iubitoare si un nume marcant in sport”, scrie „indiewire.com”. „Be Yourself” se numeste programul de documentare in care a fost inclus scurtmetrajul regizat de Katie Holmes, filmele din aceasta sectiune concentrandu-se pe povesti despre identitatea de sine.
Nadia Comaneci si Katie Holmes sunt bune prietene, relatie cu care fosta sotie a actorului Tom Cruise se lauda ori de cate ori are ocazia. In urma cu o luna, Katie a publicat o poza pe contul sau de Instagram, in care era surprinsa antrenandu-se alaturi de legenda gimnasticii feminine. „Intinzandu-ma cu minunata mea prietena Nadia”, a scris Katie Holmes in descrierea fotografiei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger