AcasăNewsDoi suspecti, retinuti in cazul asasinatului lui Boris Nemtov

Doi suspecti, retinuti in cazul asasinatului lui Boris Nemtov

Asasinarea politicianului rus Boris Nemtov, principalul rival al lui Vladimir Putin, a pus pe jar intreaga lume.

S-a spus ca ar fi vorba despre un asasinat politic si ca uciderea lui Nemtov a fost pusa la cale de insusi Vladimir Putin, presedintele Rusiei.

Totusi, Alexander Bortnikov, seful FSB, neaga aceste informatii si sustine ca Nemtov a fost victima unui jaf. De altfel, Bortnikov anunta ca au fost retinuti doi suspecti in acest caz, Anzor Kubasev si Zaur Dadaev.

De asemenea, Bortnikov a precizat ca Vladimir Putin a fost instiintat de arestarea celor doi suspecti.
Intre timp, iubita lui Nemtov, o tanara de origine ucraineana, s-a refugiat la Kiev si a fost pusa sub protectie militara.

Femeia a asistat la uciderea iubitului ei si a afirmat in mai multe randuri ca a primit amenintari cu moarte de la teribilul incident din 27 februarie.
Iubitei lui Nemtov i s-a spus ca va fi ucisa in cazul in care va da detalii in legatura cu asasinatul de la Moscova.

author avatar
Cristi Ionita
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger