AcasăNewsDOSARUL MICROSOFT! Dinu Pescariu si Gheorghe Stefan s-au confruntat la DNA

DOSARUL MICROSOFT! Dinu Pescariu si Gheorghe Stefan s-au confruntat la DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus la cale, pentru miercuri dimineata, o confruntare intre afaceristul Dinu Pescariu si Gheorghe Stefan, primarul suspendat de la Piatra Neamt.

Cei doi sunt personaje principale in deja celebrul dosar Microsoft. Pescariu are rolul de martor-denuntator, in timp ce Gheorghe Stefan a ajuns dupa gratii, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

Desi nu a fost insotit de avocatul sau, Pescariu a povestit in fata procurorilor, cu lux de amanunte, cum a impartit milioane de euro la mai multi politicieni importanti, printre care si Gheorghe Stefan, pentru ca acestia sa-si exercite influenta si sa asigure firmelor sustinute de Claudiu Florica incheierea si derularea contractului de licentiere Microsoft cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Specialistii nu exclud posibilitatea ca Dinu Pescariu si Gheorghe Stefan sa ajunga la un numitor comun pentru a face impreuna un denunt impotriva Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii. De altfel, Pescariu sustine ca Elena Udrea i-a cerut 500.000 de euro pentru a-l scapa de problemele pe care le avea cu legea.

In plus, Gheorghe Stefan a incercat sa profite de ocazie si sa-i convinga pe procurori sa-l elibereze din inchisoare pentru a-si putea rezolva problemele de sanatate pe care le are.

author avatar
Cristi Ionita
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger