AcasăNewsAcuzat ca a luat bani grei pentru partid, Vasile Blaga raspunde: "Nu...

Acuzat ca a luat bani grei pentru partid, Vasile Blaga raspunde: „Nu am avut relatii cu Dorin Cocos”

In incercarea de a-si salva pielea in dosarul Microsoft, afaceristul Dorin Cocos a facut un denunt in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, impotriva lui Vasile Blaga, co-presedinte al Partidului National Liberal.

Cocos sustine ca i-a oferit lui Blaga doua milioane de euro pentru finantarea campaniei PDL la alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2009.

Vasile Blaga neaga vehement acuzatiile ce i se aduc si sustine ca nu a avut relatii cu afaceristul Dorin Cocos. „Nu am avut niciodata vreo relatie cu domnul Cocos. Desigur ca, daca cineva are intrebari, cand va avea, daca procurorii vor dori lamuriri, ca orice cetatean al acestei tari, ma voi prezenta fara ezitare. Pana acum nu m-a intrebat niciun procuror nimic”, a fost mesajul transmis de Vasile Blaga.

Co-presedintele Partidului National Liberal sustine ca „nici eu si nici partidul nu avem implicare in ceea ce denumiti afacerea Microsoft”.

Dorin Cocos l-a acuzat pe Vasile Blaga ca era „omul care gestiona fondurile negre ale PDL” si ca Alin Albu era omul de legatura dintre el si Vasile Blaga. In plus, Cocos a afirmat ca i-a dat cele doua milioane de euro lui Blaga imediat dupa ce le-a primit de la Dinu Pescariu.

author avatar
Cristi Ionita
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger