AcasăNewsAccident grav in Bacau. Bilantul este cutremurator!

Accident grav in Bacau. Bilantul este cutremurator!

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, duminica dimineata, pe raza localitatii Zapodia, respectiv pe drumul ce leaga municipiul Bacau de Vaslui.

Doua masini, in care se aflau opt persoane, s-au ciocnit frontal. Una dintre masini era inmatriculata in Anglia si condusa de un tanar de numai 22 de ani.

Acesta era insotit de cinci prieteni alaturi de care sarbatorise Ziua Indragostitilor intr-un celebru club de noapte din zona.
In cealalta masina se aflau doi politisti. Soferul, in varsta de 36 de ani, se pregatea sa revina la postul de politie de care apartine, dupa ce a incheiat concediul de crestere a copilului pe care il avea.

In urma impactului violent, politistul de 36 de ani si doua tinere aflate in masina inmatriculata in Anglia si-au pierdut viata pe loc. Celelalte cinci persoane implicate in accident au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean Bacau, cu multiple traumatisme si leziuni. Cel putin doi dintre cei cinci raniti sunt in stare grava.

Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a se stabili exact in ce conditii s-a petrecut accidentul si cine este vinovat.

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger