AcasăNewsKlaus Iohannis, bilantul dupa o luna ca presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis, bilantul dupa o luna ca presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a facut bilantul la o luna dupa ce a preluat mandatul de sef al statului.

Astfel, Iohannis se lauda ca „am parcurs primii pasi institutionali catre proiectul – Romania lucrului bine facut”. Presedintele sustine ca „independenta justitiei, cresterea bugetului apararii in contextul geopolitic actual, consolidarea Parteneriatului Strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii, evolutia admiterii in spatiul Schengen si reconfirmarea actiunilor ferme la nivelul Aliantei Nord – Atlantice sunt doar cateva dintre temele in directia carora am initiat demersuri”.

In plus, Iohannis isi asigura sustinatorii ca „voi continua acest drum alaturi de dumneavoastra, printr-un dialog permanent, prin colaborare si respect fata de valorile democratiei”.

In alta ordine de idei, presedintele Romaniei a anuntat ca „economia romaneasca are nevoie de reguli mai putine si mai simple.

Avem nenumarate reguli care se schimba incontinuu si asta ii descurajeaza pe investitori. Avem nevoie de un guvern suficient de puternic si cu o viziune economica pe termen lung, care sa schimbe lucrurile”.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger