AcasăNewsPremiera istorica! Loteria Romana a anulat doua extrageri

Premiera istorica! Loteria Romana a anulat doua extrageri

Conducerea Loteriei Romane a decis sa anuleze primele doua extrageri ale anului, cele care ar fi trebuit sa aiba loc pe 4 si 8 ianuarie.

Exista informatii conform carora conducerea Loteriei Romane a luat aceasta decizie pe motiv ca Loteria nu are contract de administrare a programelor informatice care ajuta la extragerea numerelor.

S-a decis ca prima extragere din noul an sa aiba loc pe 11 ianuarie, in speranta ca reprezentantii companiei vor rezolva pana atunci problema contractului de administrare.

Liliana Minca, fosta sefa a companiei, da vina pe actualii manageri ai Loteriei sustinand ca „de cand am plecat eu, din februarie 2009, managementul Loteriei a devenit unul defectuos. Si asta doar pentru ca sefia Loteriei a fost data, in ultimii ani, pe criterii politice”.

Fosta directoare a Loteriei sustine ca nu s-a mai intamplat ca Loteria sa anuleze extrageri in istoria de 109 ani a companiei si ca aceasta decizie inseamna pierderi consistente la buget. „Nu s-a mai intamplat niciodata, in istorie, ca Loteria sa anuleze extrageri. E inadmisibil ca statul roman sa aiba pierderi. Nu se vor face incasari. Este un semnal negativ transmis de reprezentantii companiei”, a afirmat Liliana Minca.

author avatar
Cristi Ionita
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger