AcasăNewsBasescu, la ultima conferinta ca sef de stat: "Multumesc romanilor ca mi-au...

Basescu, la ultima conferinta ca sef de stat: „Multumesc romanilor ca mi-au acordat onoarea de a le fi presedinte”

Traian Basescu a sustinut, sambata seara, ultima conferinta de presa ca presedinte al Romaniei, el urmand sa predea stafeta, duminica, lui Klaus Iohannis, noul sef de stat.

Traian Basescu a tinut sa precizeze din start ca intalnirea cu presa nu va reprezenta un bilant al sau ca presedinte al Romaniei si ca recomanda celor care vor sa-i demoleze opiniile „sa citeasca documente oficiale ale statului roman, UE si NATO”.

Presedintele Romaniei a afirmat ca, in cei 10 ani de mandat, s-a axat pe trei teme vitale pentru Romania: securitatea tarii, relatia cu membrii Uniunii Europene si statul de drept.

De asemenea, Traian Basescu a tinut sa sublinieze ca le multumeste romanilor care i-au acordat onoarea de a le fi presedinte timp de 10 ani.

„Vreau sa multumesc romanilor pentru onoarea pe care mi-au facut-o, de a le fi presedinte timp de 10 ani. Este o onoare pe care nu o voi uita pana la sfarsitul vietii. Nici eu, nici sotia mea si nici familia mea. De aceea ma simt dator sa continui, intr-un fel sau altul, efortul pentru atingerea obiectivelor pe care romanii le au”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger