AcasăPoliticaTariceanu da de inteles ca PLR vizeaza doua ministere: cel al Finantelor...

Tariceanu da de inteles ca PLR vizeaza doua ministere: cel al Finantelor si al Economiei

Dupa intrevederea avuta, marti, la Palatul Victoria, in cadrul careia s-au discutat mai multe chestiuni, printre care si cea a Bugetului pentru anul urmator, Tariceanu a confirmat faptul ca formatiunea pe care o conduce vizeaza doua ministere, odata cu remanierea Executivului.

Mai exact, Calin Popescu Tariceanu a raspuns simplu, cu un „da”, insotit de un zambet larg, unei intrebari a jurnalistilor, in legatura cu varianta ca PLR-ul sa fie interesat de preluarea ministerelor Finatelor si al Economiei, in viitorul Executiv, care ar urma sa includa in formula sa si membri ai Partidului Liberal Reformator.

Nu in ultimul rand, Tariceanu a declarat, marti la pranz, dupa discutiile cu Ponta, ca partidul in fruntea caruia se afla nu va inlocui UDMR-ul la guvernare, in cazul in care Uniunea va decide definitiv sa parareasca guvernarea, pentru ca are o alta viziune. „Asteptam decizia finala a UDMR-ului (…) nu e obligatoriu sa ne suprapunem, nu inlocuim UDMR la guvernare, noi suntem un partid de factura liberala”, a sustinut Tariceanu.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger