AcasăPoliticaPonta confirma: Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD

Ponta confirma: Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD

In calitate de presedinte al PSD, Victor Ponta a anuntat principalele concluzii ale sedintei de joi la care au participat mai-marii partidului.

A fost o intrunire tensionata, in cadrul careia trei lideri ai social-democratilor au fost dati afara din partid. Este vorba despre Mircea Geoana, Dan Sova si Marian Vanghelie. „Geoana, Vanghelie si Sova au primit din partea Comitetului Executiv National o sanctiune de excludere din partid”, a anuntat Ponta, la finele sedintei de joi a conducerii partidului.

Decizia a fost luata cu o „majoritate covarsitoare” de voturi in favoarea acestei masuri – 80, fiind exprimate doar doua voturi impotriva excluderii din partid a celor trei, a explicat primul-ministru. „Nu am sa-i reprosez nimic d-lui Vanghelie (…), cred, insa, ca avem drumuri si conceptii diferite”, a sustinut Ponta.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger