AcasăSPORTFotbalistul Brandao, condamnat la o luna de inchisoare

Fotbalistul Brandao, condamnat la o luna de inchisoare

Brandao (in alb) si Thiago Motta s-au ciondanit de multe ori pe teren

Fotbalistul brazilian Brandao, vedeta lui SC Bastia, a fost condamnat la o luna de inchisoare cu suspendare si plata unei amenzi de 20.000 de euro.

Brandao (in alb) si Thiago Motta s-au ciondanit de multe ori pe teren

Atacantul plateste dupa ce, pe 16 august, l-a lovit cu capul in figura pe mijlocasul Thiago Motta, producandu-i acestuia o fractura de piramida nazala.

Incidentul s-a petrecut dupa meciul Paris Saint Germain – Bastia, 2-0, din etapa a doua a campionatului francez. Cei doi s-au ciondanit de mai multe ori de-a lungul meciului, ambii fiind avertizati cu cartonase galbene.

In cele din urma, Brandao a decis sa puna capat conflictului, in favoarea sa, si l-a lovit pe Motta miseleste, la vestiare, dupa finalul partidei.

Brazilianul a fost suspendat pentru sase luni de Federatia Franceza de Fotbal, insa Motta a depus plangere la politie, acuzandu-l pe adversar de vatamare corporala grava.

Magistratii i-au dat castig de cauza si l-au condamnat pe Brandao la o luna de inchisoare plus plata unei amenzi de 20.000 de euro.

Brandao (34 de ani) a evoluat pentru Sao Caetano, Olympique Marseille, St. Etienne, Cruzeiro sau Gremio Porto Alegre, insa cea mai mare perioada a petrecut-o la Sahtior Donetk, jucand pentru echipa ucraineana intre 2002 si 2009.

A fost unul dintre favoritii lui Mircea Lucescu, reusind 91 de goluri in cele 220 de meciuri jucate pentru Sahtior Donetk.

author avatar
Cristi Ionita
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger