AcasăNewsAccident cumplit pe DN 6, in Caras-Severin: trei oameni au pierit!

Accident cumplit pe DN 6, in Caras-Severin: trei oameni au pierit!

Impactul dintre un TIR si un autoturism a avut urmari tragice. Trei oameni si-au pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un accident ce a vut loc in judetul Caras-Severin.

Coliziunea a avut loc la primele ore ale zilei, mai exact in jurul orei 6, intre localitatile Plogova si Bolvasnita. TIR-ul si autoturismul s-au lovit violent, la kilometrul 391 al DN 6, conform Centrului Infotrafic. Ca urmare a impactului puternic, trei persoane au decedat, eforturile medicilor de la ambulanta de a-i readuce la viata fiind zadarnice. Alti doi pasageri au fost dusi la spital, pentru investigatii de spaecialitate si tratament, dupa ce s-au ales cu leziuni in urma accidentului.

La locul dramei au ajuns, pe langa medicii de la Salvare, si politistii. Unii dintre ei au facut masuratori la fata locului, pentru a stabili conditiile in care s-a produs impactul, iar altii au ajutat la dirijarea circulatiei in perimetrul in care s-a produs accidentul, traficul rutier desfasurandu-se, o perioada, alternativ, pe un singur fir al DN6.

Sursa foto: accidenterutiere.net

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger