AcasăNewsProcurorii DNA, in "vizita" la deputatul Mircea Rosca

Procurorii DNA, in „vizita” la deputatul Mircea Rosca

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, miercuri dupa-amiaza, la domiciliul deputatului PNL Mircea Rosca.

Rosca este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, printre care luare de mita, iar procurorii ii perchezitioneaza domiciliul dupa ce, marti seara, plenul Camerei Deputatilor a votat pentru ridicarea imunitatii liberalului.

Deputatii au aprobat solicitarea DNA de perchezitionare si, eventual, retinere sau arestare a lui Mircea Rosca, desi Comisia Juridica daduse aviz negativ.

Decizia deputatilor a venit cu o majoritate covarsitoare, 220 de deputati votand pentru ridicarea imunitatii lui Mircea Rosca si doar 65 dintre deputati votand impotriva.

Rosca este acuzat ca, in 2011, a incasat 20.000 de euro de la un om de afaceri din Comarnic asigurandu-l pe acesta ca va interveni pe langa consilierii locali din Azuga pentru obtinerea de catre afacerist a unor terenuri.

Rosca era in acea perioada vicepresedinte al PNL Prahova.

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger