AcasăNewsApropiat al lui Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore

Apropiat al lui Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore

Afaceristul israelian Avraham Morgenstern, apropiat al lui Radu Mazare, primarul Constantei, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru 24 de ore.

Avraham Morgenstern, administrator al Shapir Structures SRL, va fi prezentat miercuri in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Avraham Morgenstern este acuzat ca a comis mai multe infractiuni economice prin care a prejudiciat statul cu peste 10 milioane de euro.

Avraham Morgenstern (sursa foto ziuaconstanta.ro)

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca administratorul Shapir Structures SRL nu a inregistrat in mod corespunzator veniturile obtinute din trei contracte incheiate cu RAEDPP Constanta si Confort Urban SRL Constanta, in suma totala de 150 de milioane de lei.

De asemenea, Avraham Morgenstern este acuzat ca nu a inregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri si ca a inregistrat cheltuieli fictive in suma totala de peste 65 de milioane de lei reprezentand consultanta si asistenta tehnica oferite de societatile Larton Consultants ltd Cipru si Comrad Leasing ltd Cipru, controlate tot de el.

author avatar
Cristi Ionita
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger