AcasăNewsMoscova da ultimatum Frantei pentru livrarea navelor Mistral

Moscova da ultimatum Frantei pentru livrarea navelor Mistral

Luna trecuta, Moscova a informat ca a fost invitata sa primeasca, pe 14 noiembrie, prima nava tip Mistral, botezata "Vladivostok"

Franta are termen pana la sfarsitul  acestei luni pentru livrarea primei nave Mistral catre Rusia, daca nu vrea sa se expuna la ”serioase” cereri de compensare financiara , a declarat un ”inalt responsabil” de la Moscova, citat de RIA Novosti.

Luna trecuta, Moscova a informat ca a fost invitata sa primeasca, pe 14 noiembrie, prima nava tip Mistral, botezata "Vladivostok"

”Ne pregatim pentru diverse scenarii, vom astepta pana al sfarsitul lunii livrarea primului Mistral iar in caz contrar vom prezenta serioase reclamatii de ordin financiar”, a declarat sursa citata. ”Vladimir Putin nu da ultimatumuri numai Kievului, dar acum si Frantei”, au reactionat politicienii francezi. Presedintele Francois Hollande a subliniat, duminica, ca va lua o decizie in ce priveste livrarea de nave Mistral catre Rusia in functie de reglementarea crizei din Ucraina si ”in afara oricaror presiuni”. ”Voi lua o decizie in afara oricaror presiuni, indiferent de unde ar veni, bazata pe interesele Frantei si pe aprecierea mea asupra acestei situatii”, a spus Hollande.

author avatar
Tudor Borcea
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger