AcasăPoliticaAntonescu: Nu ne asteapta un viitor prea bun cu Ponta presedinte

Antonescu: Nu ne asteapta un viitor prea bun cu Ponta presedinte

Fostul lider al PNL, partid care a format, alaturi de PSD, Uniunea Social Liberala, alianta aflata la guvernare pana in primele luni ale acestui an, considera ca ideea refacerii USL este, de fapt, o „mistificare”.

Antonescu a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu acordat RFI, ca USL-ul initial a fost „un proiect de anvergura”, care a esuat pentru ca Ponta nu a reusit sa schimbe PSD-ul, ci „Partidul Social Democrat l-a transformat dupa chipul si asemanarea sa pe domnul Ponta”.

Continuand pe aceasta tema, fostul lider al Senatului sustine ca ideea refacerii Uniunii Social Liberale nu ar fi altceva decat o manevra politica a actualului premier si a partidului in fruntea caruia se afla. „Prin aceasta manevra, domnul Ponta ne arata un lucru uimitor: cum un om politic, la doi pasi de presedintia Romaniei, si un partid care este de departe cel mai mare, cel mai puternic, cel mai bine organizat din Romania, si anume PSD-ul, au in continuare o preocupare in a se ascunde dupa formule care sa se numeasca oricum altfel”, crede fostul sef al PNL.

Concluzia lui Crin Antonescu, exprimata in cadrul aceluiasi interviu, nu e tocmai una optimista. „Aceasta neasumare a propriei identitati este un semn, dupa parerea mea, ca nu ne asteapta un viitor prea bun nici cu domnul Ponta presedinte si nici cu PSD-ul in calitate de partid dominant al urmatorilor ani”, e de parere fostul copresedinte al USL.

277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger