AcasăRecomandariReghecampf, si batut, si cu banii luati

Reghecampf, si batut, si cu banii luati

Weekend de cosmar pentru Laurentiu Reghecampf, antrenorul formatiei Al Hilal. Returul cu Sydney Wanderers a fost un adevarat chin, cu numeroase ratari si frustrari cauzate de arbitraj.

Japonezul Nishimura este omul anului 2014 in fotbalul mondial. Dupa ce a facut praf meciul de deschidere la Cupa Mondiala din Brazilia, niponul s-a evidentiat si in returul finalei ACL, echivalentul Ligii Campionilor europene. Al Hilal a avut patru faze in care trebuia sa primeasca lovitura de la 11 metri, dar Nishimura s-a facut de fiecare data ca ploua, fara sa indice punctul cu var.  „Am avut ghinion, ne-am creat multe ocazii si am fost echipa mai buna. Cred ca baietii au facut un joc excelent, sunt foarte mandru ca-i antrenez. Centralul japonez ne-a furat dreptul de a castiga finala. Arbitrajul sau este cauza principala fiindca am pierdut trofeul. Ne pare rau, dar acum trebuie sa mergem inainte. Vom incepe un nou drum de aici”, a reactionat Laurentiu Reghecampf la conferinta de presa. Club infiintat in 2012, Sydney Wanderers a cucerit primul trofeu important din istorie! Chiar si asa, tehnicianul roman este convins ca australienii „vor ramane o echipa mica”.
Daca ar fi castigat Liga, seicii lui Al Hilal i-ar fi oferit lui Reghecampf o prima de 1,25 milioane de dolari. Suma a fost trecuta in contractul pe care fostul stelist l-a semnat in vara cu gruparea saudita. Prin comparatie, internationalul Mihai Pintilii avea promis un bonus de 750.000 de dolari.

Ii prelungesc contractul

Si, totusi, pentru Laurentiu Reghecampf a existat si o veste buna. Chiar daca a ratat trofeul pus in joc, seicii i-au propus prelungirea contractului pe inca doua sezoane, multumiti de cum s-a prezentat echipa in finala Ligii Campionilor Asiei. In prezent, angajamentul antrenorului roman expira in decembrie 2015, iar salariul este de 3,5 milioane de euro pe sezon.

Anamaria Prodan: „Du-te-n puscarie, Nishimura!”

Deranjata ca n-a putut urmari finala de pe stadion (la Riad, femeile nu au voie la meciurile de fotbal!), Anamaria Prodan si-a varsat oful pe arbitrul partidei. Pe o retea de socializare, sotia lui Reghecampf a postat o fotografie cu japonezul Nishimura si mesajul „du-te-n puscarie!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
658 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger