AcasăMONDENVictor Ponta i-a urat Innei "La multi ani"! Ce i-a raspuns cantareata!

Victor Ponta i-a urat Innei „La multi ani”! Ce i-a raspuns cantareata!

Premierul nu a uitat ca joi e ziua uneia dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania. Asa ca i-a transmis un mesaj de felicitare.

Prin intermediul contului sau oficial de pe reteaua de socializare Facebook, Victor Ponta i-a urat „La multi ani” interpretei nascute in urma cu 28 de ani, la Mangalia. „La multi ani, Inna! Mult succes in continuare!”, suna mesajul postat in urma cu doar o ora pe pagina oficiala a sefului Executivului.

Sursa foto FacebookInna

 

La scurta vreme dupa ce a citit urarea, cantareata a raspuns mesajului primit de la primul-ministru, declarandu-se surprinsa de gestul sefului Executivului. „Domnule premier Ponta, nu ma asteptam! Va multumesc asemenea si va doresc sanatate!”, i-a transmis Inna, tot prin intermediul retelei Facebook.

Inna, pe numele sau real, Elena Alexandra Apostoleanu, e o cantareata indragita atat in Romania, cat si in strainatate. Solista are un numar record de fani pe Facebook, iar piesele sale -incepand cu „Hot” si continuand cu „Sun is up” sau „Amazing” – sunt cunoscute in afara tarii, dovada stand si concertele sustinute de solista dincolo de granitele Romaniei.

703 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger