AcasăMONDENBanica jr. o impinge pe Lavinia Parva pe sticla Antenei 1

Banica jr. o impinge pe Lavinia Parva pe sticla Antenei 1

Frumoasa bruneta se si vede in carti pentru o emisiune la postul respectiv de televiziune. Dupa ce a punctat la ”Dansez pentru tine”, a dorit sa bifeze si  la ”Dansez printre stele”, dar n-a fost sa fie. Atunci, alta!

Daca nu poate intra pe usa la Antena1, Lavinia intra pe geam

A-l avea prieten pe Stefan Banica e, uneori, un lucru folositor. Daca acesta mai lucreaza si la trustul unde vrei sa prinzi un contract, e si mai bine. O socoteala simpla, pe care si-a facut-o Lavinia, in  incercarea de a semna pentru o emisiune-concurs la Antena1. ”Dansez printre stele” ar fi fost o ”partida” buna pentru frumoasa bruneta. Dar cei de la trustul Intact nu au fost de aceeasi parere, nu se stie clar din ce motive. Cert e ca prietena lui Stefan Banica jr. tinteste sa apara intr-un format din curtea trustului Intact. Daca e sa ne luam dupa ultimele zvonuri, Lavinia ar putea sa-l inlocuiasca pe Cosmin Selesi la quiz show-ul ”FamiliaDA”. Om trai si-am vedea.

 

author avatar
Tudor Borcea
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger