AcasăNewsDeputatul Aurelian Mihai a renuntat la greva foamei

Deputatul Aurelian Mihai a renuntat la greva foamei

sursa foto: realitatea.net

Deputatul Aurelian Mihai a anuntat, marti dimineata, ca a renuntat la greva foamei ce i-a creat mari probleme de sanatate in ultimele doua saptamani.

sursa foto: realitatea.net

Politicianul a stat nemancat doua saptamani in semn de protest fata de modul in care parlamentarii s-au ocupat de problemele cu care se confrunta romanii din diaspora.

In cele din urma, Romania TV anunta ca plenul Camerei Deputatilor a decis sa ia in discutie proiectul de lege initiat de Aurelian Mihai si care prevede reducerea taxelor consulare.

Multumit de rezultatul obtinut, Aurelian Mihai a anuntat ca renunta la greva foamei. „Parlamentul a facut un pas destul de mare, proiectul de lege privind reducerea taxelor consulare a fost votat sa intre pe ordinea de zi, a fost trimis la comisie si se va propune raport de adoptare. Consideram ca este un mare castig pentru noi, iar Parlamentul astazi si-a spalat jumatate din pacatele pe care le-a comis fata de romanii din afara tarii. Ramane ca acele masuri sa se concretizeze. Pentru mine greva foamei a luat sfarsit”, a spus Aurelian Mihai.

Politicianul a recunoscut ca se simte foarte rau dupa doua saptamani in care a consumat doar apa si ceai si in care a slabit vizibil.

author avatar
Cristi Ionita
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger