AcasăNewsTanar arestat preventiv. E acuzat ca a talharit o femeie intr-un mijloc...

Tanar arestat preventiv. E acuzat ca a talharit o femeie intr-un mijloc de transport din Capitala!

A ajuns in arest dupa ce a ajuns in atentia oamenilor legii. Barbatul in varsta de 31 de ani e acuzat de talharie, fiind banuit ca ar fi smuls o bijuterie de la gatul unei femei care calatorea intr-un mijloc de transport in comun.

Suspectul a fost prins in flagrant, precizeaza, luni, reprezentantii Politiei Capitalei, dupa ce ar fi talharit o femeie, pe care a lasat-o fara pandantivul pe care il purta. Gestul are l-a dus pe barbat direct pe mana oamenilor legii s-a intamplat vineri, intr-un mijloc de transport in comun care circula pe raza sectorului 2 al Capitalei, mai exact la intersectia strazilor Soseaua Pantelimon cu Bulevardul Ferdinand.

Barbatul, care avea un comportament ce le-a trezit suspiciuni oamenilor legii, a intrat in vizorul politistilor din cadrul Brigazii de Politie pentru Transportul Public care, impreuna cu jandarmii bucuresteni, erau pe teren la data respectiva, in cadrul unei actiuni menite sa previna combata infractiunile comise in statiile si in mijloacele de transport in comun.

Odata prins, tanarul a fost dus la politie, pentru verificari. In prezent este cercetat in stare de arest preventiv, fiind acuzat de talharie calificata, precizeaza sursa citata.

Sursa foto: infobraila.ro

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger