AcasăSPORTSuper-salariu pentru Alexe: 3.500 de euro pe luna!

Super-salariu pentru Alexe: 3.500 de euro pe luna!

Marius Alexe le-a urat numai de bine sefilor de la Dinamo dupa incheierea tratativelor

Dinamo este un club in insolventa, dar parca si conducatorii au intrat intr-o pauza de gandire, altfel nu se explica modul in care s-au purtat cu Marius Alexe.

Marius Alexe le-a urat numai de bine sefilor de la Dinamo dupa incheierea tratativelor

Revenit in Stefan cel Mare la mai bine de un an de cand a plecat in Italia, atacantul a bifat, deja, primul meci pentru Dinamo, in weekend-ul trecut, impotriva Brasovului, 2-1 pentru „caini”. Insa, scrie „fanatik.ro”, Alexe a jucat fara sa aiba finalizata intelegerea cu clubul, doar aspectul financiar nefiind pus la punct. „Lasa, ca ne intelegem noi saptamana viitoare, hai, joaca!”, l-ar fi convins conducatorii pe fostul golgheter al echipei. Problemele au aparut fix la semnarea contractului, cand lui Marius Alexe i s-a pus in fata un salariu de 3.500 de euro pe luna. „Asa umilit nu m-am simtit in viata mea. Credeam ca ne intelegem… Cum sa mai raman eu la Dinamo in aceste conditii?”, a reactionat fotbalistul la oferta inaintata de Negoita si Anghelache.
Din cate se pare, aceeasi oferta de 3500 de euro i s-ar fi facut si lui Marius Niculae, in momentul in care „Sageata” a tatonat terenul pentru o posibila revenire acasa.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger