AcasăSPORTLucescu, la un pas de linsaj

Lucescu, la un pas de linsaj

Mircea Lucescu, un antrenor tot mai ingandurat

In plin conflict interetnic, echipa Sahtior este vanata ori de cate ori joaca impotriva formatiilor din capitala Kiev. S-a intamplat si la meciul cu Obolon-Brovar, din Cupa Ucrainei, cand tehnicianul roman a fost la un pas de linsaj.

Mircea Lucescu, un antrenor tot mai ingandurat

Mircea Lucescu a avut parte de cateva momente de groaza la partida cu Obolon, disputata la Kiev. La pauza meciului, antrenorul Sahtiorului a fost agresat de tehnicianul adversarei, Sergiy Soldatov, care a incercat sa-l loveasca in momentul cand s-a apropiat amenintator de Lucescu. Impins cu putere, „Il Luce” a scapat nebatut doar datorita interventiei portarului Andriy Pyatov, care a sarit in ajutorul antrenorului sau. „Soldatov l-a atacat pe Mister Lucescu, dar Taras Stepanenko a intervenit si el si astfel l-am aparat. A fost neplacut ce s-a intamplat”, a explicat Pyatov la finalul intalnirii.

Conform presei ucrainene, furia lui Soldatov a fost cauzata de lamentarile pe care Mircea Lucescu le-ar fi avut pe parcursul primei reprise vizavi de arbitraj. Sahtior Donetk a castigat partida cu 1-0, gol marcat din penalty de Luis Adriano la ultima faza de joc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger