AcasăNewsCluj: Un tanar fara permis a intrat cu masina in gardul unei...

Cluj: Un tanar fara permis a intrat cu masina in gardul unei case

Un tanar fara permis a provocat un grav accident rutier in Cluj, alaturi de sofer in masina aflandu-se si doua minore care, in urma impactului, au ajuns la spital.

Din cauza vitezei, barbatul nu a mai putut stapani masina, care s-a oprit in gardul unei case, in incident fiind avariat inca un autoturism. Accidentul s-a produs in localitatea clujeana Cuzdrioara.

Soferul de 29 de ani nu a tinut cont de faptul ca ploua torential si a apasat prea tare pedala de acceleratie, scrie citynews.ro. Masina a deraiat, a intrat pe contrasens si s-a oprit in gardul unei case. In masina se mai aflau doua fete, de 14 si 16 ani, care au fost ranite. In impactul violent, motorul masinii a zburat efectiv de pe sasiu.

„Masina a derapat datorita nerespectarii conditiilor de drum. S-a lovit de un gard, iar in urma impactului au rezultat trei victime care nu au necesitat descarcerare”, a declarat un pompier, potrivit sursei citate.

Victimele au fost transportate la spitalul din Dej pentru ingrijiri medicale. Soferul avea permisul de conducere retinut si urma sa fie anulat. El a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger